perjantai 13. elokuuta 2010

Saaristomeri 1. päivä

Matti joutui perumaan lähtönsä saaristomerelle viime tingassa, ja edessämme oli ongelma. Viisi kajakkia täytyi saada kuljetettua kahdella autolla. Kolmen kajakin kuorma on aika hurja, mutta sekin saatiin turvallisesti lähtöpaikalle.

Lähtöpaikaksi olimme kartalta valinneet uimarannan Kemiön saaren luoteisreunalla. Ranta osoittautui todella hienoksi hiekkarannaksi, ja sää oli helteinen. Retki oli alkamassa hyvissä merkeissä.

Lähtöaika oli perjantaina 13.8. illansuussa. Ensimmäiseksi yöpymispaikaksi olimme valinneet lyhyen matkan päässä sijaitsevan Högland saaren. Högland on osa Saaristomeren kansallispuistoa, ja samalla Saaristomeren korkein saari. Saaren profiili näkyikin pian edessämme.

Högland kohoaa 41 metriä meren pinnan yläpuolelle. Saaren korkeimpaan kohtaan on rakennettu näköalatorni. Kuvassa kaikki retken osallistujat.

Myöhäisen lähdön takia päivällinen nautittiin pimenevässä illassa. Lisäksi saimme nauttia erittäin hienosta auringonlaskusta. Kilometrejä ensimmäisenä päivänä kertyi viisi. Lisää kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti